La Regidoria de Festes obri el període per a sol·licitar la instal·lació d’atraccions o de parades de venda de menjar per a Carnestoltes 2017

Així, tota la gent que estiga interessada en instal·lar una atracció de fira o un lloc de venda de menjar durant la celebració de Carnestoltes (dissabte 25 de febrer) i Pinyata (dissabte 4 de març), haurà d’aportar la documentació que s’especifica en la pàgina web de l’Ajuntament de Pego. El període finalitza el 5 de febrer.

20170123-cartell-carnestoltes-bigEls propers dies 25 de febrer i 4 de març de 2017 se celebren Carnestoltes i la Pinyata a Pego, respectivament. I és per això que des de la Regidoria de Festes ja s’han iniciat els tràmits per tenir-ho tot a punt per a eixes dates. Un dels fronts oberts és tot allò referent a les atraccions i parades que durant eixos dies poden instal·lar-se al municipi. Així, des d’ahir dilluns 23 fins al 5 de febrer està obert el període per a sol·licitar la instal·lació d’atraccions o de parades de venda de menjar. Tota persona que estiga interessada haurà d’aportar la documentació que s’especifica en els documents que es poden trobar i descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament de Pego.

El període per a presentar la documentació i pagar les taxes corresponents serà des del 23 de gener fins al 5 de febrer, tots dos inclosos. La documentació haurà de lliurar-se per registre d’entrada (original i còpia o còpies compulsades), per seu electrònica, o per correu electrònic a ovpublica@pego.org. Passat el període indicat la Regidoria de Festes no tindrà en compte cap sol·licitud. D’altra banda, si hi ha dubtes, es poden consultar telefonant a l’Ajuntament de Pego 96 557 00 11 o al mòbil 620 267 233.
1778 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!