L’Ajuntament de Pego compta amb nova arquitecta municipal

Hui s’han baremat les candidatures presentades al concurs per a cobrir la baixa de l’arquitecta tècnica municipal. Des de la jubilació de l’arquitecte municipal, a finals de l’any passat, l’oficina d’Urbanisme havia estat a mig gas, mentre es procedia a cobrir eixa plaça.  

El proper 1 de febrer Ester Revert Solbes ocuparà la plaça d’arquitecta municipal de l’Ajuntament de Pego com a interina per a cobrir la baixa per jubilació de l’anterior arquitecte municipal, després de guanyar el concurs de selecció. L’anterior arquitecte municipal, Carlos Canet, es va jubilar a finals de setembre de 2016 i des d’aleshores es va activar el procés per a convocar una plaça que permetera cobrir el buit que s’hi produïa en l’administració local.

nova arquitectaEl nom de la nova arquitecta municipal no és estrany a l’oficina tècnica d’Urbanisme, ja que va ser ella, Ester Revert, qui va signar, entre d’altres documents urbanístics, en 2005, la memòria del Pla especial nº1 del PGOU de Pego per a l’ampliació del sòl dotacional per a l’execució de la piscina coberta. Esta, però, va tenir una eixida forçada del consistori pegolí. No obstant això, Revert torna guanyant de nou la primera posició del concurs de selecció i la borsa creada.

D’altra banda, hui s’estan baremant els mèrits de les candidatures presentades per a la borsa de treball d’Arquitecte/a Tècnic/a que es va publicar a la web de l’Ajuntament de Pego el passat 16 de desembre de 2016, amb la finalitat de cobrir la baixa temporal de l’arquitecta tècnica.

Amb estes dos cobertures, l’oficina tècnica d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego estarà completa i, per tant, podrà continuar treballant al 100%.
3278 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!