La reducció de places d’aparcament crea malestar entre el veïnat de l’Avinguda Jaume I

No cal avançar molt per l’avinguda de Jaume I per a veure, en algunes portes un paper que resa “Nos quitan las plazas de párking. ¿Dónde vamos a aparcar?”. La preocupació és creixent perquè les obres de remodelació de les 5 places afectaran greument a aquest sector de la població, entre d’altres perquè fins ara la Plaça de la Quintana absorbia un gran nombre d’aparcaments, que es veurà dràsticament disminuït. Les obres de remodelació de les 5 places continuen obrint ampolles. Primer va ser al voltant del carrer Ecce-Homo, la Plaça de l’Ajuntament i el Carrer Major, sobretot entre els comerciants que van veure afectats els seus negocis. Ara el malestar s’ha traslladat a l’Avinguda Jaume I que veurà, amb la modificació prevista, reduït dràsticament el nombre de places d’aparcament que fins ara tenia el carrer i la Plaça de la Quintana.

Per a donar a conèixer el seu malestar una part del veïnat de dita avinguda ha repartit una sèrie de cartells en format DIN A4 al llarg del carrer en els que es pot llegir “Nos quitan las plazas de parking. ¿Dónde vamos a aparcar?”. No cal avançar molt per aquest carrer neuràlgic per a la circulació pegolina per a poder llegir en els aparadors de botigues i cases el problema que en un futur no massa llunyà patirà tot el carrer.

La construcció d’aparcaments soterranis no està prevista en el projecte que actualment s’està executant, el que impedirà que es puga aparcar a prop de casa. El que també es pregunten els veïns és que passarà quan els bancs i botigues que hi ha al llarg de l’avinguda hagen de descarregar o carregar. Qüestions que esperen s’haja plantejat l’arquitecte que va dissenyar el projecte, ja que la primera qüestió no la va preveure, la dels aparcaments subterranis sota la Plaça de la Quintana.

545 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!