La presentació d’Estellés en Solfa completa la Festa Estellés a Pego 2013

Així, el poeta de Burjassot estarà molt present la setmana que ve al nostre municipi. Dilluns s’inaugura una exposició al voltant de la seua obra i figura a la Casa de Cultura. Dijous, 26 de setembre es presenta a Pego el llibre-disc de Salvador Bolufer i Enric Murillo, ‘Estellés en Solfa’. Divendres, 27 de setembre, es presentarà també a la Casa de Cultura, ‘100 haikus amb gust de boira’ de Maria Dolors Pellicer i, finalment, dissabte 28, a la Plaça de l’Ajuntament, lectura popular de poesia.
Hui la Comissió Estellés de Pego ens ha comunicat que ja està tancada la setmana en que s’homenatjarà el poeta Vicent Andrés Estellés al municipi. L’actuació que quedava per tancar, la presentació del darrer treball de Salvador Bolufer i Enric Murillo, ‘Estellés en solfa’, ja té data al calendari de la Festa Estellés a Pego 2013. Serà dijous, 26 de setembre, a la Casa de Cultura. Així queda el calendari per recordar i homenatjar la figura del poeta del poble:

FESTA ESTELLÉS A PEGO 2013

Dilluns, 23 de setembre: Inauguració de l’exposició de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua: VICENT ANDRÉS ESTELLÉS. Del 23 al 28 de setembre.
Actuació del grup de música TR3SCANT a les 20’00 h.
Casa de Cultura de Pego

Dijous, 26 de setembre: Presentació del llibre disc: ESTELLÉS EN SOLFA, de Salvador Bolufer i Enric Murillo i la col•laboració especial de Maria Josep Escrivà, Cristina Martí i Tomàs Llopis.
Hora: 20’30 h.
Lloc: Casa de Cultura de Pego.
Divendres, 27 de setembre: Presentació del llibre 100 HAIKUS AMB GUST DE BOIRA, de Maria Dolors Pellicer i amb il•lustracions de Xelo Garrigós. Presentació a càrrec de Carles V. Siscar i l’actuació musical de TR3SCANT.
Hora: 20’00 h.
Lloc: Casa de Cultura de Pego
Dissabte, 28 de setembre: LECTURA POPULAR DE POESIA
Actuació musical i acompanyament musical de: Ferran Ferrando
Hora: 18’00 h.
Lloc: Plaça de l’Ajuntament de Pego
Si vol recitar podeu inscriure-vos, bé a la Casa de Cultura o bé a l’adreça de correu electrònic: estellespego@hotmail.com.

Organitza: Comissió Festa Estellés a Pego
Col•labora: Ajuntament de Pego. Regidoria de Cultura

573 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!