La Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública es reunix demà per a donar una resposta ràpida i contundent a la Conselleria

Després que el passat dissabte Las Provincias publicara un article en què el director general d’Assistència Sanitària declarava que “en estos moments “no hi ha cap termini per a la seua reobertura ni hi ha orde per a això, ja que no s’han produït increments poblacionals que justifiquen una ampliació de l’atenció””.
Si la setmana passada es publicava a tots els diaris de la comarca que la Conselleria i Marina Salut estaven treballant per reobrir el servei d’urgències nocturnes tancats des del juliol de 2012. Dissabte, 12 d’octubre, Las Provincias publicava una altra versió que donava un gir a les expectatives creades arrel de les afirmacions de la Plataforma per la defensa de la sanitat pública de la Marina Alta i per la mateixa Marina Salut. El titular ho deia tot: “Sanitat diu que no es reobriran les urgències nocturnes dels ambulatoris d’Ondara, Pedreguer, Gata i El Verger”.

A l’interior de l’article Las Provincias explica que: “La Conselleria de Sanitat assevera que el director general d’Assistència Sanitària va rebre els representants d’una associació de la comarca de la Marina Alta a petició de la dita associació.

Durant la reunió i arran de les demandes dels representants de l’associació sobre la possible reobertura de quatre centres d’atenció continuada en horari nocturn (Ondara, El Verger, Gata de Gorgos i Pedreguer), el director general es va limitar a contestar que estudiaria les seues sol•licituds, com totes les que es reben en la Conselleria de Sanitat.

Per tant, en estos moments “no hi ha cap termini per a la seua reobertura ni hi ha orde per a això, ja que no s’han produït increments poblacionals que justifiquen una ampliació de l’atenció”.

Davant esta publicació, la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta no s’ha quedat de braços creuats i ha convocat una reunió per a demà, 15 d’octubre, a les 20h., a la Biblioteca de l’Hospital La Pedrera. Convoquen argumentant que “davant les últimes declaracions de la Conselleria de Sanitat aparegudes en Las Provincias negant l’obertura dels centres de salut, i deixant als representants de la Plataforma de la Sanitat per poc menys que mentirosos, pensem que hem de donar resposta ràpida i contundent”.


665 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!