La Policia Local de Pego avorta un robatori valorat en més de 6.000 euros al terme de Pego

Ho fa gràcies a la col•laboració ciutadana. La telefonada d’un veí del municipi va alertar la Policia Local de Pego de persones estranyes en una casa situada la partida dels Murtars. Quan els agents van acudir a comprovar l’avís, els lladres ja tenien el botí empaquetat a punt per a endur-se’l.
La matinada de divendres a dissabte passat la Policia Local de Pego va aconseguir avortar un robatori valorat en més de 6.000 euros gràcies a la col•laboració ciutadana. Esta acció de col•laboració feia subratllar al regidor de Seguretat Ciutadana, Carmelo Ortolà, “els ciutadans, quan detecten alguna cosa que no és normal, que avise la policia”. Recalcava que, “en fer-ho, no se li complicarà la vida”, ja que l’avís es queda en l’anonimat.

El regidor de Seguretat Ciutadana explicava el present cas. Informava que, “gràcies a la telefonada d’una persona que va veure alguna cosa anormal, es va poder evitar el robatori del sistema de plaques solars de la casa d’uns residents estrangers que en estos moments estaven absents”. Quan va arribar la policia, el material estava ja preparat per a ser carregat en algun vehicle. El material incautat ha estat valorat en més de 6.000 euros.

Insistia Carmelo Ortolà en el seu missatge, que “és importantíssim perquè la policia puga fer la seua tasca que, aquelles persones que detecten coses que no els pareguen normal, que avisen”. Ortolà amplia la ràtio de col•laboració no només al terme de Pego, sinó també dins el mateix poble. Transmetia el regidor de Seguretat Ciutadana que “en seguretat també és important prevenir”.

594 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!