La piscina coberta amplia màquines al seu gimnàs

Les bicicletes d’spinning s’han traslladat a l’aula adjunta al gimnàs el que ha permès que s’hagen pogut afegir més màquines al gimnàs. D’altra banda, la Regidoria d’Esports està preparant per a divendres 16 de setembre, una jornada al Passeig Cervantes, per a donar a conèixer a la població tota l’oferta esportiva del nou curs.
La Regidoria d’Esports ha aprofitat este estiu per a fer alguns canvis al gimnàs de la piscina coberta. Ha reubicat les bicicletes per a fer spinning en l’aula adjunta al gimnàs el que ha permès ampliar el nombre de màquines que fins ara es podien usar allí.
Un mitjana que frega les 500 persones fan ús de la piscina coberta i el gimnàs durant la temporada, és per això que, quan ha eixit l’oportunitat, en tancar-se un altre gimnàs al municipi, la Regidoria d’Esports ha adquirit màquines que estaven sent demandades pels usuaris per completar els seus entrenaments, relatava Raül Tamarit.
D’altra banda, avançava el titular d’Esports, Raül Tamarit que, divendres 16 de setembre la Regidoria d’Esports eixirà al Passeig Cervantes, de 18 a 20.30 hores, per a informar de tota l’oferta esportiva d’esta temporada, tant de les escoles esportives com la de persones adultes.

Entre les novetats, que s’ha habilitat al pavelló ‘Ausiàs March’ una aula multiactivitats on es duran a terme les classes de zumba, crossfit, pilates, ballet, gimnàstica rítmica, entre d’altres.
897 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!