El vandalisme a l’antic institut de Pego puja de grau

Divendres passat, revisant les instal·lacions del futur centre sociocultural, la regidora de cultura va trobar al gimnàs casquets de bala d’una arma de fogueig. L’Ajuntament condemna enèrgicament estes «actuacions tan greus» i demana civisme i responsabilitat.
Un mes després que operaris de l’Ajuntament de Pego trobaren forçada la porta d’entrada del gimnàs de l’antic institut i els extintors de l’interior sense contingut (havien estat buidats allí mateix), els vàndals han tornat a fer acte de presència a les instal·lacions, amb una acció més preocupant que les anteriors.

El matí de divendres, el passat 2 de setembre, quan la regidora de Cultura, Laura Castellà, va anar a revisar les obres de l’antic centre educatiu, atès que en menys d’un mes este serà inaugurat, es va trobar amb una sorpresa alarmant. Aparentment la porta d’accés no havia estat forçada i res indicava que algú s’hagués introduït en la instal·lació esportiva. Contràriament, però, a les aparences, a l’interior del gimnàs Castellà va trobar 8 casquets de bala. Estos tenen un calibre de 9mm i són de fogueig. No obstant això, la Policia Local ha passat tota la informació a la Guàrdia Civil.
Esta troballa ha preocupat molt l’equip de govern de l’Ajuntament de Pego que denuncia «una vegada més la manca de civisme i responsabilitat» de les persones que han perpetrat este nou acte de vandalisme a la localitat. Lamentablement, este no ha estat l’únic cas de vandalisme que s’ha produït durant este estiu al municipi. També hi hagut actuacions vandàliques a d’altres instal·lacions municipals com són els banys de les pistes del Pujol, on els vàndals han fet malbé tot el mobiliari dels banys, incloses les finestres (és la tercera vegada que ho fan enguany). Estos també van arrencar totes les papereres del passeig de les Verdales. És per això que des de l’Ajuntament condemnen enèrgicament estes «actuacions tan greus» que repercutixen negativament en la societat pegolina.

811 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!