La Mancomunitat de Serveis Socials renova material informàtic i d’oficina amb una subvenció de Diputació

El valor de la mateixa és de 2.442€ i té com a objectiu millorar el servei i ampliar i millorar l’arxiu de l’ens que aglutina els serveis socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls.
Un any més la Mancomunitat de Serveis Socials ha tingut la possibilitat de renovar material informàtic i d’oficina gràcies a la dotació, per part de la Diputació d’Alacant, d’una ajuda econòmica, per a l’adquisició d’equipament, més concretament es tracta d’una subvenció dirigida, entre d’altres, a mancomunitats que alberguen municipis amb una població inferior als 50.000 habitants.

Enguany la subvenció aprovada per la Diputació d’Alacant ha estat de 2.442€ i permetrà adquirir a la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls material informàtic per un valor de 1.018,98€ i mobiliari d’arxiu i oficina amb un valor de 1.423,02€. En concret enguany han pogut incorporar: un ordinador, dos pantalles i sis altaveus, una guillotina, una taula de treball, sis cadires i quatre prestatgeries.

Amb esta ajuda la Mancomunitat pot continuar actualitzant el seu material informàtic, actualment una eina imprescindible per a garantir el desenvolupament òptim del treball que realitza el seu personal. La resta de material que inclou l’ajuda de Diputació permet oferir una millor atenció a la ciutadania atesa a la Mancomunitat, alhora que introduïx millores en l’exercici professional. En esta ocasió, el material adquirit també permetrà ampliar i millorar l’arxiu generat per la Mancomunitat de Serveis Socials.
1120 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!