Divendres finalitza el termini per a inscriure’s al curs de preparació al B1 d’anglès

Un curs organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pego, amb la col·laboració de Creama Pego i amb el patrocini de la Diputació d’Alacant. Està dirigit a joves entre 16 i 35 anys. Té una durada de dos setmanes. Abans d’iniciar-se el curs es realitzarà una prova de nivell a totes les persones inscrites.
La regidoria de Joventut, amb la col·laboració de Creama Pego i el patrocini de la Diputació d’Alacant, oferixen un curs d’anglès per a joves, d’entre 16 i 35 anys, per a preparar el B1. Pego, ha estat un dels huit pobles als que la Diputació ha triat enguany per a impartir esta especialització.

La regidora de Joventut, Rebeca Bañuls es mostrava «contenta» per poder acollir el curs de preparació al B1 d’anglès perquè «és una empenta més a la joventut», atent que «cada vegada és demanden més els idiomes i que tot el món no té disponibilitat de mitjans per a acudir a este tipus de cursos».

El curs de preparació al B1 d’anglès s’iniciarà dilluns 19 i finalitzarà divendres 30 de setembre. S’impartirà de dilluns a divendres, de 4.30 a 8.30 de la vesprada a l’aula de Creama de l’edifici Cervantes. No obstant això, uns dies abans, més concretament dijous 15, a les 5 de la vesprada, es realitzarà una prova de nivell a la que han d’assistir totes les persones inscrites. La prova serà a l’aula de Creama de l’edifici Cervantes.
Rebeca Bañuls recordava que fa un parell d’any es va realitzar a Pego un curs de característiques semblants (anglès comercial) «i la gent va quedar molt contenta». Confiava per tant, la regidora de Joventut que en esta ocasió el resultat fora similar a l’anterior i els 20 alumnes que hi assistisquen aprofiten la matèria que es done.

El termini d’inscripció finalitza este divendres, 9 de setembre. La inscripció es realitza a Creama Pego, acudint directament a l’oficina, situada a la Plaça del Mercat o telefonant al 96 557 12 55.

1310 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!