Dissabte Pego acomiada l’estiu amb el VI Mig Any de Carnestoltes

La regidoria de Festes torna a apostar per posar el toc més pegolí a les darreres cuades de l’estiu amb la disfressa per bandera. A partir de les 11 de la nit s’obriran les portes del recinte multiactivitats La Trilladora per a albergar el VI Mig Any de Carnestoltes.
Els i les amants de les tisores, els fils, les teles, els didals i, sobretot, la imaginació estaran que ballen amb un peu perquè estos dies han tingut l’oportunitat de tornar a traure totes les eines necessàries per a confeccionar una disfressa ben cridanera i sorprenent. I és que este dissabte, 10 de setembre, Pego acomiada l’estiu amb la VI edició del Mig Any de Carnestoltes a Pego.

Des de la regidoria de Festes s’ha tornat a apostar per posar el toc més pegolí a les darreres cuades de l’estiu donant-li protagonisme a la disfressa. Rebeca Bañuls, regidora de Festes, confia que dissabte acudisca el mateix nombre de gent que en les edicions anteriors «per a acomiadar l’estiu de la millor manera possible, amb molta festa».

A Mig Any de Carnestoltes, apuntava Bañuls que «no hi ha obligatorietat d’anar disfressats […] però seria molt especial que, a Pego, amb el que ens agrada disfressar-nos i posar-nos qualsevol cosa i eixir al carrer, que acudírem disfressats». De fet, estava convençuda la regidora de Festes que «vindran amb disfresses que s’hauran treballat moltíssim».

Així que, a partir de les 11 de la nit i fins les 6:00 de la matinada, al Recinte de Multiactivitats La Trilladora, la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego oferix als pegolins i les pegolines, però també a la resta d’habitants de la comarca, la millor manera per gaudir de la nit pegolina: amb bona música per a ballar tota la nit amb les disfresses més fresques.
Rebeca Bañuls recordava que el Mig Any de Carnestoltes «és una festa que s’organitza poc abans d’acabar l’estiu, quan ja no hi ha pràcticament festes als pobles i és, en certa manera, el punt final de l’estiu i l’inici de la rutina de les classes i la marxa normal de la tardor i l’hivern».

1240 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!