La nova directiva del Club de Caça de Pego vol atraure el jovent

El relleu generacional al capdavant del Club de Caça de Pego, encapçalat pel seu president, Carlos Llambies s’ha marcat com un dels seus objectius apropar la gent jove a l’activitat de la caça per tal de rebaixar la mitjana d’edat dels socis del Club. L’inici de l’alta, dins les expectatives.
El 12 d’octubre se celebren diverses esdeveniments, entre ells l’inici de l’alta, una data molt esperada pels caçadors que es comboien a preparar els estris necessaris per a intentar fer una bona jornada de caça entre amics i bon menjar a les casetes, sobretot, situades al Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva.

Esta alta s’ha obert amb una tirada que entrava dins les expectatives marcades pel president del Club de Caça de Pego, Carlos Llambies, tot i que “es van caçar menys ànecs del que és habitual”. No obstant això, l’entreteniment va estar a l’altura d’un bon inici d’alta, assenyalava Llambies.

Enguany s’observa un bon nivell d’aus i d’altres animals aptes per a la caça, i és per això que el president del Club de Caça suposa que “esta temporada serà molt bona”, tot i que apunta que “depén del clima” i d’altres coses, com és la punteria de cadascun dels caçadors que hi participen, per exemple.

Carlos Llambies és primerenc en el càrrec de president, com també ho és la resta de la directiva del Club de Caça. Arribar al nivell del desaparegut Ximo Rocher serà complicat, un extrem que Llambies admet. No obstant, ell i la resta de la directiva han entrat amb forces renovades i amb un objectiu clar, captar al jovent per tal d’anar baixant la mijtana d’edat dels socis del Club de Caça de Pego.
554 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!