La Mancomunitat de Serveis Socials tramitarà les sol·licituds de l’ingrés mínim vital a partir del 6 de juliol

Segons ha informat la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Pego, per a tramitar les sol·licituds s’ha de demanar cita prèvia amb la Mancomunitat, telefonant al 96 557 06 01. Caldrà dur documentació a la cita, com ara el DNI o NIE, el llibre de família, el certificat d’empadronament històric i col·lectiu i el certificat de la renda de tots els membres de la unitat familiar o una declaració responsable d’ingresos i patrimoni.


El termini per a la tramitació de l’ingrés mínim vital s’inicià ahir dilluns, dia 15 de juny, data des de la qual es pot presentar les sol·licituds en la pàgina web de la Seguretat Social. Perquè els beneficiaris puguen recaptar la documentació i no patisquen pèrdua de drets en totes les sol·licituds presentades fins al 15 de setembre els efectes econòmics de la prestació es retrotrauran al dia 1 de juny.


Recordem, el telèfon per a demanar cita a la Mancomunitat de Serveis Socials, és el 96 557 06 01, que atendrà els sol·licitants per a ajudar-los amb tots els tràmits, a partir del 6 de juliol.

877 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!