Júlia Siscar Doménech guanya el concurs escolar de dibuix de Moros i Cristians

La Junta Coordinadora celebrà el divendres l’acte de lliurament dels premis a la Casa de Cultura, amb diplomes i obsequis per a tots els participants, que han estat 42 xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys.

Segons ha explicat la Junta, l’acte va estar marcat per les circumstàncies de l’estat d’alarma i la Fase 2 de desescalada. Malgrat que les mesures de seguretat van fer una entrada estranya, entre gels hidroalcohòlics, mascaretes que tapaven somriures i tovalletes desinfectants, la gran majoria de l’alumnat participant va poder assistir a recollir el seu diploma d’agraïment per la seua participació i un trencaclosques amb una representació de la Vila de Pego i muralles medievals del segle XV.

Així, es va haver de fer diferents horaris amb limitació de persones. Des de les 18.00 h fins a les 20.40 h es van anar succeïnt les entrades i entregues de diplomes i obsequis al pati de la Casa de Cultura fins arribar al punt final de l’acte. Colofó protagonitzat per la guanyadora, Júlia Siscar Doménech, qui aconseguí el primer premi amb un dibuix en el que un membre de cada bàndol lluita contra el coronavirus a base d’esprais antisèptics.

Júlia, entre nerviosa i emocionada, segons va confessar, encara no tenia decidit el que volia comprar-se amb el premi que havia guanyat, un val de 100 euros per a gastar en els comerços locals. “El que sí que sabem segur és que tenim futur assegurat en la festa i en l’art d’aquest poble” ha comentat la presidenta de la Junta Coordinadora de Moros i Cristians, Núria Gómez, qui ha afegit que esperen “poder oferir l’any que ve un acte en condicions normals i poder realitzar una exposició ‘in situ’ al museu per dignificar el treball d’aquestos artistes”.

 

 

 

 

 

1634 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!