«La dualitat del Carnestoltes pegolí», de Lucía Martínez, guanya el Concurs de Cartell de Carnestoltes

Un cartell premiat amb 500€ segons les bases de la convocatòria, que servirà per a anunciar des de ja la propera festa de Carnestoltes. Es tracta d’una composició plena de colorit, que, a través d’una figura humana, parla del Carnestoltes i de la Pinyata, destacant les seues respectives dates de celebració, que seran el 22 i el 29 de febrer.

L’obra ha estat realitzada per Lucía Martínez Parra i seleccionada pel jurat entre un total de 14 cartells presentats en el concurs d’enguany. El jurat es va reunir ahir a la Casa de Cultura i va estar format per l’alcalde i regidor de Festes, Enrique Moll, la regidora de Cultura, Laura Castellà, i la tècnic de Cultura, Marisol Cendra.

El jurat va destacar l’originalitat de la composició, tal com assenyalà Enrique Moll, qui va ser l’encarregat de donar la notícia per telèfon a l’autora.


Pel que fa a l’apartat del premi al millor cartell d’autor local, va quedar desert.

NOVETATS EN EL CARNESTOLTES 2020 

Quant a la festa de Carnestoltes, Enrique Moll va avançar algunes de les novetats d’enguany. Destacà la possibilitat de que el Carnestoltes infantil s’allargue i s’unisca a la festa nocturna afegint activitats al llarg de tot el dia.

L’objectiu, comentà, és que hi haja ambient i gent als carrers de Pego durant tota la jornada del 22 de febrer.

Moll També ha anunciat que en esta edició no hi haurà concurs de disfresses que es pretén recuperar i fer tornar en anys pròxims, amb un format diferent, molt més atractiu.

I, al respecte de la Baixada del Bullent, el regidor de Festes comentà que en l’edició de 2020 es tindrà una cura especial cap a l’aspecte mediambiental, el que suposarà una vigilància dels materials amb que estaran fets els vaixells participants.


Respecte a la Pinyata, l’Ajuntament de Pego ha apostat de nou per Xarxa Teatre, segons Enrique Moll. Però, l’espectacle d’enguany serà més vistós i tindrà més pólvora que el de 2019.

La programació del Carnestoltes s’obrirà també en este any amb el pregó, pot ser sense la presència en directe d’À punt, el divendres 14 de febrer.

1435 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!