La Comunitat Valenciana arriba ja quasi a les mil altes de pacients de coronavirus

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha oferit, com cada matí, la roda de premsa amb l’actualització de les dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Front a les 118 altes donades en les darreres 24 hores, el nombre de nous contagis ascendeix a 150. Així, en aquest moment són 7.334 les persones afectades per la COVID-19. 869 a Castelló, 2.673 a la província d’Alacant, i 7.788 a la de València.


Les víctimes mortals del coronavirus a la Comunitat Valenciana són 637. 70 de la província de Castelló, 269 de la d’Alacant, i 298 de la de Valéncia. Entre elles, 2 sanitaris contagiats de la malaltia COVID-19 durant el seu treball.

A dia de hui, segons la consellera, són 1.188 els professionals que han donat positiu en les proves de detecció del coronavirus. 158 a Castelló, 511 a la província d’Alacant, i 519 a la de València.

Respecte a la situació de les residències de majors,

D’altra banda, Ana Barceló ha informat que el Govern estatal ha facilitat 86.973 test de detecció ràpida del coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Aquestes eines serviran per a fer proves de caràcter voluntari, segons la consellera, en primer lloc a professionals de la sanitat, treballadors de les residències de majors, residents, i membres dels cossos i forces de seguretat.

La Conselleria de Sanitat valora també la possibilitat de que els test puguen ser efectuats a treballadors que tornaran als seus llocs de faena una vegada s’alce l’estat d’alarma. Encara que Ana Barceló no ha especificat xifres ni protocols per a dur a terme aquesta acció preventiva.
928 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!