Acció Urgent fa més agradable el confinament als xiquets i xiquetes del municipi

L’equip de professionals i voluntaris d’Acció Urgent, amb la seua ambulància, visita els barris dels xiquets i xiquetes que celebren el seu aniversari perquè el confinament en eixa data assenyalada no els resulte tan dur.

Les famílies encarreguen a Acció Urgent donar la sorpresa als qui fan anys. En molts casos Acció Urgent està fent de nexe d’unió entre familiars que no poden estar junts en aquestos dies. Hi ha qui porta regals a Acció Urgent perquè els done a eixos xiquets i xiquetes que estan d’aniversari.

Per a donar més emoció a l’assumpte, Acció Urgent anima a les famílies amb xiquets que cada dia decoren els seus balcons amb elements diferents. És una manera d’entreteniment, de fomentar la creativitat i d’allunyar els més menuts de la realitat del confinament a casa.

Per a hui, tal com ens ha traslladat Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent, la consigna és decorar els balcons amb cors, mocadors i altres elements que siguen de color roig. Els efectius d’Acció Urgent intenten passar per tots els carrers del poble amb els vehicles i fer sonar les sirenes. Especialment, a les huit de la vesprada, moment en què la població ix als balcons a aplaudir a tots els professionals que treballen per a ajudar els pacients de coronavirus i a la ciutadania en general.

A més, a més, Acció Urgent continua atenent emergències sempre que no siguen per qüestions relacionades amb problemes respiratoris.
Segons Pedro Barranco, es produeixen menys accidents de trànsit, però, continua havent accidents domèstics i altres emergències.
A tot això, se suma la tasca que duen a terme dins de l’apartat d’Acció Social, amb un seguiment telefònic dels usuaris d’aquest servei.

I, també, ajuden a persones dependents i amb problemes de mobilitat a fer la compra de medicaments, i la d’articles de primera necessitat.
1976 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!