La biblioteca municipal celebra la festa del llibre divendres i dissabte

Diversos són els actes previstos, emmarcats en la commemoració del 75 aniversari de la seua creació, per a celebrar el dia del llibre amb distintes franges d’edat lectora. Divendres, la biblioteca regalarà una rosa a tot soci-lector que eixe dia agafe un llibre. A més la regidoria de Cultura obsequiarà al CEAM amb un lot de llibres per a animar a la lectura. Dissabte Fira del Llibre i contacontes del grup de Dones Cabal al pati de la Casa de Cultura.
Com cada mes d’abril, s’apropa en el calendari el dia 23, el Dia del Llibre, que enguany a Pego té una significació especial perquè se celebra dins la commemoració del 75 aniversari de la creació de la Biblioteca Pública Municipal. El foment de la lectura, en estos dies s’intensifica en tot el ventall d’edats.

Durant tota la setmana s’estan produint visites escolars a la biblioteca. Un temps que serveix per conèixer, entre d’altres coses, la història del llibre. Un fragment de l’explicació que du a terme Rosa Maria Lucas, bibliotecària:

Per a la regidora de Cultura, Elvira Ciurana, que la Biblioteca Pública Municipal de Pego haja arribat a complir 75 anys és “un honor” i “un luxe” i per a posar-ho de relleu s’ha posat en marxa una programació anual que es va iniciar a gener, però que continua imparable amb activitats diverses, que tenen com a focus principal els llibres.

La programació ve agrupada trimestralment i en aquest mes d’abril les activitats es concentren entorn el 23 i 24 d’abril en la Festa del Dia del Llibre. Per al divendres 23 està previst que la biblioteca regale una rosa a tot soci-lector que eixe dia agafe un llibre. Eixe mateix dia, la Regidoria de Cultura obsequiarà al CEAM de Pego amb un lot de llibres per tal d’animar a la lectura els nostres majors. Explicava Ciurana que “és una manera ells també es motiven i que hi haja contacte entre biblioteques”.

El llibre del mes d’abril que es recomana des de la Biblioteca Pública Municipal és ‘El tiempo entre costuras’ de María Dueñas.

El dissabte 24 d’abril es realitzarà la Fira del Llibre. Durant tot el dia els llibreters i les llibreteres de Pego posaran a l’abast del públic totes les novetats editorials al pati de la Casa de Cultura. Allí mateix també es realitzarà, a les 11’30 del matí, el contacontes mensual que organitza el Grup de Dones Cabal que en aquesta ocasió comptaran amb la col•laboració de Pepa Pons i Pepa Espinós relatant la Llegenda de Sant Jordi.

400 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!