L’1 d’octubre Ràdio Pego arranca nova temporada

La novetat més destacada d’enguany la trobem en les veus del matí. Mapi Doménech obrirà la jornada i Carolina Ferrer serà l’encarregada de tancar el matí de Ràdio Pego. Hi ha alguns canvis d’horari en programes ja consolidats i trobem dos noves propostes per 2012-2013, ‘Paraules en silenci’ i ‘Assemblea poble de Pego’. A més, dissabte a les 13h., repassarem els titulars de la setmana.
L’1 d’octubre comença setmana i amb ella la nova programació de Ràdio Pego. Una programació feta, un any més, amb l’ajuda inestimable i valuossíssima dels nostres col·laboradors i col·laboradores. Una programació pensant sempre amb vosaltres, que formeu la nostra estimadíssima audiència.
El primer que trobareu estrany dilluns, 1 d’octubre, serà la veu que us desitja bon dia. I no és perquè siga una nova veu, sinó perquè no és habitual escoltar-la tan matí. I és que enguany les nostres locutores han intercanviat horari d’emissió. Així, Mapi Doménech passarà al front de ‘El Despertino’ i de les primeres hores del matí de Ràdio Pego. Amb ella ens assabentarem dels titulars comarcals destacats en la premsa digital, de la previsió de l’oratge, de les efèrmèrides de la jornada i recordarem la música d’altres temps, entre d’altres continguts.

A partir de les 11h., la rellevarà Carolina Ferrer que serà, en esta nova temporada, qui ens aprope les novetats musicals al capdavant de ‘El Tramvia’. No obstant, a Carolina la seguirem escoltant dimarts de 9:30 a 10h., oferint-nos els relats de ‘Tota una vida’ de les persones majors que tant han viscut ja i que tant ens poden il·lustrar.

A les 10h., després dels avisos continuarem gaudint de les receptes de ‘la Cuina en Casa’ amb Obdulia i Esmeralda. I també pel matí, els dimecres a les 10h., li donarem pas a ‘T’enrecordes d’aquella?’ el mític programa de Vicent de Mancanera que ja està desitjant començar.

Dijous a les 12h., Mapi Doménech i Carolina Ferrer coincidiran a l’estudi de Ràdio Pego per a oferir-vos la llista de ‘Salsabor’.

Divendres, a les 10h., després dels avisos, donem continuïtat al programa que iniciarem la temporada passada junt a Creama Pego sobre ‘Orientació Laboral’. Un programa que en esta nova programació intentarà ser més breu i concís. A més, ampliarem continguts i s’intentarà abastir tots els camps de l’orientació laboral, sempre tenint en compte que es tractar de posar les bases per a orientar, no suplir els professionals que s’hi dediquen a la matèria. En este espai d’orientació laboral també volem que ens pregunteu dubtes sobre temes laborals als que intentarem donar resposta.

A la franja horària de 13 a 14h., la informació trasllada com a notícies -dilluns, dimecres i divendres a les 13.15 hores amb ‘L’Informatiu de Ràdio Pego’ o a través d’entrevistes a ‘Taula Oberta’, dimarts i dijous.

Dissabte de matí continuen ‘La Manta al coll’ que l’any que ve complirà 20 anys en antena i ‘L’hora de Pade’. Dos clàssics del cap de setmana. Tots dos programes es repetixen dimarts a partir de les 23h.

Esta temporada, quan acabe ‘L’hora de Pade’, a les 13h., emetrem un resum informatiu amb els titulars de tota la setmana per tal de recopilar i recordar el més destacat que ha passat al municipi.
Tornant al principi de la setmana, passem a la VESPRADA. A les 16h., Vicent Morera agafa el relleu amb el seu magazine ‘Ona Café’.

Dimecres, ‘Ona café’ cedix una hora del seu espai per a donar veu als esportistes més joves a ‘La base en joc’, de 18 a 19h.

Dijous, a les 18h., i durant uns 20 ó 30 minuts us oferim viatjar per paratges ‘A tir de pedra’ per a conèixer la comarca i el terme municipal.

A les 19h., dilluns, dimecres i divendres es repetix l’Informatiu de Ràdio Pego i, a partir de les 20h., el torn és per als col·laboradors i les col·laboradores.

DILLUNS:
– De 20 a 21h., cada quinze dies tenim als amics i amigues d’AMADEM amb ‘Calaix de sastre’.

– De 21 a 22h., trobem el primer canvi, amb ‘Trobadors’ que es traslladen de divendres a dilluns i que aprofiten l’avinentesa per canviar de nom. A partir d’ara ‘Trobadors’ passa a anomenar-se ‘L’hora del canvi’.

– De 22 a 23:30h., continua ‘Esports a Ràdio Pego’. Este programa es repetix dimarts a partir de les 14h.

DIMARTS:
– De 20 a 21h., continua ‘Cultural Dorsal 19’ per a informar-nos, entre d’altres coses, sobre atletisme.

– De 21 a 22h., un altre canvi en la programació, ‘Em poses negre’, el programa de música rap i hip hop que passa de dilluns a dimarts.

– De 22 a 23h., trobem nou programa, ‘Paraules en silenci’ dirigit per Manel Arcos, un professional de les ones, tot i que fa anys que no hi exercix en este camp. També és conegut pels seus estudis i llibres sobre el bandolerisme. El descobrirem en una nova faceta.

DIMECRES:
– De 18 a 19h., ‘La base en joc’.

– De 20 a 21h., apareix la irreverència de ‘La mosca cojonera’.

– De 21 a 22h., una altra novetat, el programa que donarà veu a ‘l’Assemblea del poble de Pego’ i a les alternatives que proposen per moure’s en paral·lel a la crisi.

– De 22 a 23h., una hora més tard del que és habitual, s’emetrà ‘El racó del tio canya’, eixe espai que Ràdio Pego dedica a la pilota.

– De 23 a 24h., Ràdio Pego emetrà el programa de vilaweb sobre noves tecnologies dirigit pel valencià Vicent Partal, ‘L’Internauta’.

DIJOUS:
– De 20 a 21h., ‘Camins en la mar’.

– De 21 a 22h., les entrevistes més interessant al ‘Pego, París, Londres’. Un programa que es repetix divendres a partir de les 14h.,

– De 22 a 23h., ‘Sunset’.

DIVENDRES:
El dia més tranquil de la setmana amb ‘Sonido Brooklyn’ de 20 a 21h.

Una programació pensada per a vosaltres i construïda amb la gent que estima la ràdio i fa d’ella una part important de la seua quotidianitat i que, per tant, us inclou en la seua vida a través de les seues propostes.

[Escoltar promos temporada 2012-2013]

528 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!