L’1 d’agost s’iniciaran les obres de millora de l’Escoleta municipal ‘La Trilladora’

Entre les inversions del pressupost de 2018 de l’Ajuntament de Pego s’incloïa una partida de 15.000€ per a separar les aules de l’escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’ i facilitar així l’aprenentatge, ja que fins ara les aules eren obertes i estaven separades per prestatgeries. Les aules també tindran accessos directes al pati.

Només s’acabe l’escoleta d’estiu que s’està desenvolupant a l’Escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’, l’1 d’agost, està previst que comencen les obres de millora d’este centre educatiu, segons ha informat el regidor d’Educació, José Merí. Actualment l’interior del centre oferia un espai diàfan, sense parets entre aules. Estes estaven separades per prestatgeries, el que suposa de vegades interferències entre classes.

Les obres que s’iniciaran l’1 d’agost separaran les aules de l’escoleta infantil municipal ‘La Trilladora’, que comptaran amb portes corredores per a ocupar el menys espai possible i donar més amplitud a les aules. A més, s’obriran accessos directes al pati des de cada classe. També inclouran una millora en els finestrals, tot amb la finalitat de facilitar l’aprenentatge dels xiquets i les xiquetes que tenen entre 0 i 3 anys, segons informava per a Ràdio Pego el regidor d’Educació, José Merí..

Esta obra, que compta amb un pressupost de 15.000€, és una de les inversions incloses en el pressupost de 2018, que es va aprovar al mes de febrer. Un capítol, el d’inversions que s’incrementava enguany un 24,55% respecte a l’exercici anterior i que comptava amb un global de 333.971€, dels quals 161.500€ procedien d’una operació de crèdit. Els 15.000€ que serviran per a reformar l’Escoleta Infantil municipal ‘La Trilladora’, formen part d’eixa operació de crèdit.

1752 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!