Les platges d’Oliva on estiueja la gent de Pego comptaran amb 6 postes de socorrisme en temporada alta

L’Ajuntament d’Oliva ha incorporat, durant la temporada alta, dos nous punts de vigilància de proximitat, un d’ells en la platja de l’Aigua Morta, amb dos socorristes. En total, en l’Aigua Morta es disposa de quatre punts de vigilància amb una dotació total de 15 socorristes incloent responsables, patrons i conductors, i disposa també d’un quad i una moto nàutica. Pel que fa a la Platja de Les Deveses es poden comptabilitzar dos punts de vigilància amb 4 socorristes en la zona.

Des de l’Ajuntament d’Oliva informen que este estiu, durant la temporada alta, el servei de vigilància, salvament i socorrisme, ha incorporat dos nous punts de vigilància de proximitat, un d’ells en la platja de l’Aigua Morta, amb dos socorristes.

Així, les platges d’Oliva on estiueja la gent de Pego, la platja de l’Aigua Morta (des del riu Vedat fins la finalització de la urbanització San Fernando) i les Deveses (des del final de la urbanització San Fernando fins al riu Molinell) comptem amb els següents punts de vigilància:

– En l’Aigua Morta es disposa de quatre punts de vigilància amb una dotació total de 15 socorristes incloent responsables, patrons i conductors, i disposa també d’un quad i una moto nàutica.

– En la Platja de Les Deveses es poden comptabilitzar dos punts de vigilància amb quatre socorristes en la zona.

Este servei estarà operatiu tots els dies, amb un horari d’11 del matí a 7 de la vesprada, de manera ininterrompuda.

Referent al bany adaptat, el litoral d’Oliva compta amb 2 punts d’atenció permanent disposats en la posta de la Plaça d’Europa, en la platja de Pau Pi, i de la posta sanitària del carrer Jacomart, en la platja de l’Aigua Morta, amb un horari de dilluns a diumenge d’11.00 a 13.00 hores i els divendres, dissabtes i diumenges, de 17.00 a 18.30 hores.

1139 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!