“Jo no vaig a ser el president que venga el Pego C.F.”

Eixes són paraules textuals d’Enrique Moll que divendres passat va exposar el projecte que presentarà a l’ajuntament per a salvar al club de la situació econòmica actual que té un dèficit real de 100.000 euros. Divendres passat davant d’un saló d’actes de la Casa de Cultura de gom a gom, Enrique Moll, president del Pego C.F., va donar a conèixer el projecte que presentarà a l’ajuntament en el transcurs d’aquesta setmana. Expressava Enrique als micròfons de Ràdio Pego que “era convenient presentar-lo als socis abans que s’acabés la temporada, perquè sempre pot haver una veu discordant que no estiga d’acord en este tipus de presentació i es presentara un projecte alternatiu”. Així mateix confessava Moll “ necessitava el recolzament de l’Assemblea” i aquesta li va donar eixe recolzament. És “a partir d’ara quan nosaltres anem a negociar amb l’ajuntament el futur d’este projecte que hem presentat”.

Un projecte que té com a mesures principals la reducció de la despesa mantenint una estructura base que es fonamenta entre d’altres en nodrir el primer equip de la cantera del Pego, en tenir un entrenador del poble, en què el segon entrenador siga alhora el tècnic del juvenil, en què el preparador físic coordine tots els equips. Així mateix s’estudia l’eliminació del Pego ‘B’ perquè els seus jugadors formarien part del primer equip, com també la supresió del Juvenil ‘B’. Però sobretot el que necessita aquest projecte, afirmava Moll és “implicació social”.

La situació econòmica del Pego C.F. és notícia des de fa temps i és que el president reconeixia que “la veritat és que és complicat el futbol actualment en el descens d’aportacions que als clubs esportius poden fer les empreses de construcció que eren les que estaven sufragant la major part dels clubs”. Augurava Moll que “l’any que va a ser un any dur per a molts clubs de futbol”.

El dèficit actual és de 100.000 euros, s’han ingressat 40.000 euros menys que la temporada anterior i la baixa d’un dels esponsors principals, BellaRotja amb 22.000 euros han agreujat la situació. Tot i eixes dificultat econòmiques “la venda del club deu ser l’últim”, assegura Moll. “El Pego C.F. està basat en l’esforç de molts jugadors i directius des de fa molts anys.” I declarava Enrique Moll que “jo no vaig a ser el president que venga el Pego C.F”


PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA

Dissabte, 17 de maig. Camp del Pujol.

10:00 h. Alevins del Pego CF 10 – FB El Verger “A” 2
11:00 h. Benjamins del Pego CF 4 – FB El Verger A” 6

El dijous jugaren el partit endarrerit a domicili contra el Gata CF, guanyant els Alevins per 0 a 7 i perdent els Benjamins per 7 a 1.


Diumenge, 18 de maig

18:00 h. Al Camp del Cervantes

Pego CF 0 – CD La Nucia 3

Al respecte d’aquest partit, el darrer de la lliga que ha aconseguit fer surar el Pego C.F. situant-se en la 17ena posició amb 47 punts. Meléndez, l’entrenador dels rogets afirmava, que “ho havíem fet tot, no ens jugàvem res”, és per això que va creure convenient donar protagonisme als canterans, “donar-los el partit com a premi perquè s’ha complit la campanya que és el que s’havia de fer”.

Així mateix Meléndez reiterava estar “molt content” amb els jugadors i, “sobretot, amb el porter que mereix un reconeixement pels darrers partits que ha disputat”.

L’equip contrari, La Nucia, és una d’aquestes formacions que fan història, ja que opten al Play Off, una cosa que “ens ha costat molt arribar” ja que “vam començar titubejant, coneixent la categoria i la segona volta ha sigut impressionant”, explicava Sebastián Navarro, entrenador de La Nucia.

Al voltant del Pego C.F. Navarro expressava que “ha fet una temporada fenomenal des del meu punt de vista, un equip jove que ha salvat la categoria en una jornada d’antelació en este grup tan complicat” és per això que quan no tens res a perdre “tendeixes a relaxar-te”, recordava l’entrenador de La Nucia fent referència al resultat final de 0-3 a favor seu.


FORA DE CASA

Divendres, 16 de maig.

20:15 h. Al Camp El Castell d’Almoines. Partit endarrerit del diumenge passat.
UD Almoines 1 – Pego CF “B” 4


Dissabte, 17 de maig.

18:00 h. Poliesportiu Municipal de Vilallonga.
Juvenils del Vilallonga CF 1 – Pego CF “B” 0


A la nit ‘Esports a Ràdio Pego’ dedicaran tot el programa al Pego CF. Per a tractar la qüestió comptaran amb la presència a l’estudi d’Enrique Moll (president), Meléndez (entrenador) i Xus (preparador físic).
674 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!