Demà es posen a la venda les entrades per al concert de la Fira

També les entrades per a la representació teatral dels Joglars “La Cena”. El concert de la Fira de Pego 2008 tindrà lloc el 21 de juny al Camp de Futbol Cervantes, a partir de les 10 de la nit, amb un espectacle triple ja que damunt l’escenari d’eixe dissabte, 21 de juny coincidiran els grups Signo, Pignoise i Hombres G, diferents generacions que es donaran cita per a posar la nota musical a la Fira. A partir de demà dimarts, dia 20 de maig, es posen a la venda les entrades. Les anticipades tenen un preu de 20 euros i es poden adquirir a través de ServiCAM. Si adquireixes l’entrada el mateix dia a la taquilla, el preu serà de 25 euros.

D’altra banda, demà dimarts, 20 de maig, també es posen a la venda les entrades per a la representació teatral “La Cena”, el darrer muntatge dels Joglars. Sota la direcció d’Albert Boadella, els Joglars pugen als escenaris “una sàtira que es desenvolupa en distints àmbits centrats en els temes del medi ambient i el canvi climàtic”, expliquen en la seua pàgina web i afegeixen “La Cena una sàtira amanida amb les ‘Quatre estacions’ de Vivaldi”.

A Pego es realitzaran dues representacions, el dimarts 24 de juny i el dimecres 25 de juny, a les 10’30 de la nit al Teatre Municipal. Les entrades tenen un preu de 45 euros i es poden adquirir a través de ServiCAM.


652 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!