Inversions al motor de la viuda

La Conselleria d´Agricultura ha concedit una subvenció de 60.000 euros al grup la SAT de Bullentó de Pego. Dilluns es va fer pública l´ajuda al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Els diners s´invertiran en la modernització dels sistemes de reg i racionalització de l´ús dels recursos hídrics.
Després d´un llarg període de negociacions entre membres de l´ajuntament de Pego, de la comunitat de regants i de la Conselleria d´Agricultura, els interlocutors han vist el fruit de mesos de treball. Dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicava la rectificació que incloïa en les subvencions de la Conselleria d´Agricultura la SAT Bullentó de Pego.

El projecte es remunta a l´anterior presidència del grup de reg Bullentó, quan estava al capdavant del grup Carlos Pastor i han continuat durant aquest mandat que presideix Vicent Morera. Molt de temps invertit que finalment ha vist plasmat el recolzament econòmic de l´administració pública. Ara només s’haurà d’esperar a l’aprovació definitiva perquè els treballs de rehabilitació del motor de bombeig s’inicien.

Els 60.000 euros d´adjudicació es destinaran, com ja ha explicat el president de la SAT, a la modernització dels sistemes de reg i de racionalització de l´ús dels recursos hídrics al motor de la Viuda, situat sota l´urbanització Mote Mostella. Un motor que abraça tota eixa zona agrícola i que amb les obres previstes arribarà a tenir la capacitat d´abastir els horts de tots els socis de la SAT Bullentó, un de les més importants a Pego.

Tot i que la SAT Bullentó és un grup privat la notícia no ha deixat indiferent els agents polítics vinculats a l´agricultura, així, el regidor de l´àrea, Andreu Dominguis, assenyalava la importància d´aquestes ajudes per a impulsar una economia que té com a principal enemic la crisi citrícola que arrossega des de ja fa temps el camp pegolí.333 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!