I Fira d’Associacions Solidàries de la Marina Alta

Se celebrarà diumenge, al restaurant Los Arcos, des de les 10 del matí fins a la vesprada. La presentació de l’acte es realitzarà a les 11 del matí. Han confirmat la seua assistència: Rotary Club de Xàbia, Habitatge Tutelat de persones amb malaltia mental de l’Ajuntament de Dénia, AMADEM, Càritas, AECC, ACAPS, IBERMED, MABS i Creu Roja Dénia.
Aquest diumenge, la Marina Alta celebra la seua I Fira d’Associacions Solidàries. Amb l’ajuda de CREAMA i de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Pedreguer, Los Arcos ha organitzat aquesta I Trobada Comarcal d’Associacions Solidàries. El que es pretén és que “totes les associacions que ho desitgen utilitzen les instal•lacions del restaurant perquè puguen vendre, exposar, demanar, canviar… siga el que siga, el que cadascuna, depenent dels seus objectius, decidisca” amb l’ànim de què “les associacions comarcals es coneguen i puguen establir llaços de relació i amistat entre elles”, apuntaven des de l’organització.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el diumenge 31 de gener, durant tot el matí i part de la vesprada, té confirmada l’assistència de 9 associacions comarcals: Rotary Club de Xàbia, Habitatge Tutelat de persones amb malaltia mental de l’Ajuntament de Dénia, AMADEM, Càritas, AECC, ACAPS, IBERMED, MABS i Creu Roja Dénia.

Rotary Club de Xàbia ha aportat dos obres d’art de Toni Marí i ACAPS ha aportat una obra d’art de Josepa Gilabert, tres peces que se sortejaran sobre les 4 de la vesprada.

D’altra banda, Los Arcos donarà un euro en efectiu per cada persona que dine eixe diumenge allí, euro que anirà a parar a l’associació que el comensal decidisca de les presents a la I Fira d’Associacions Solidàries de la Marina Alta.
631 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!