Hostalers i comerciants posaren ahir de nou en marxa els negocis

Des de l’Ajuntament de Pego, el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, ha fet una valoració molt positiva de cóm va evolucionar ahir l’obertura de les terrasses dels negocis d’hostaleria amb l’inici de la Fase 1 del desconfinament.

El regidor ha explicat que són 9 bars i 2 gelateries els que van tornar a obrir les seues portes i ha destacat que complien amb totes les mesures de prevenció, higiene i seguretat establertes en la normativa publicada pel Ministeri de Sanitat en el cap de setmana.


Sendra ha comentat que des de l’Ajuntament s’ha insistit molt als hostalers en la necessitat de complir i fer complir les normes, com a fet determinant per a evitar els contagis i que es puga continuar avançant en les fases del desconfinament.

El regidor entén que hi haja bars i restaurants que han decidit no obrir les terrasses per la dificultat que entranya l’actual situació, que ha qualificat com «complexa» perquè comporta la reducció del nombre de taules i l’adopció de mesures de seguretat, coses que no són fàcils d’assumir per a tots els negocis.

Cal recordar que l’Ajuntament ha facilitat l’ampliació de l’espai de les terrasses per tal que els hostalers pogueren ficar-hi més taules.

La mesura ha estat acompanyada d’altres que explica l’edil de Promoció Econòmica.


Parlant dels comerços, segons el regidor, ahir van obrir les portes quasi la totalitat, complint amb les normes marcades pel Ministeri de Sanitat com atendre els clients d’un en un, omplir l’aforament de l’espai només en un 30% i tindre hidrogel a la disposició dels clients per tal que puguen desinfectar-se les mans.

Ricardo Sendra ha fet una crida a la ciutadania a fer les seues compres en el comerç local en aquestos moments en què s’ha de reactivar l’economia.

942 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!