La biblioteca torna a obrir, amb la campanya “Llegir a casa” per als més menuts

Dins de la primera Fase l’Ajuntament de Pego ha decidit obrir alguns dels serveis municipals, com és el cas de la biblioteca. Aquest servei s’ha obert aquest matí, principalment, per a la devolució i el préstec de llibres. Ara l’aforament de la biblioteca és limitat i es recomanant als usuaris utilitzar guants i mascaretes.

Una altra de les novetats respecta a la biblioteca és la campanya “Llegir a casa” que s’està duent a terme des de la biblioteca municipal i la regidoria de cultura. Aquesta campanya va dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 14 anys.

Segons ha explicat la regidora de cultura, Laura Castellà, l’objectiu de la campanya és transmetre als més menuts la importància de la lectura.

Castellà ha matisat que el llibre serà totalment gratuït, ja que es tracta d’un regal que fa la biblioteca municipal a cada xiquet i xiqueta del poble pel seu bon comportament durant aquest confinament.

La biblioteca disposa d’un gran fons de llibres, segueix explicant Castellà, i, és per això, que han vist oportú fer la donació.

Per fer arribar el llibre a cada xiquet i xiqueta del poble s’ha aprofitat el repartiment de mascaretes que està duent a terme l’ajuntament de pego. Els xiquets d’entre 3 i 14 anys rebran al llarg d’aquest dies una mascareta reutilitzable i un llibre.

987 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!