11 nous casos de coronavirus a tota la Comunitat segons Conselleria

Segons ha indicat la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la roda de premsa d’aquest matí, tan sols s’ha detectat 11 casos nous en les últimes 24 hores en tota la Comunitat.

Barceló ha assenyalat que són 11 casos positius comprovats amb prova PCR, 2 d’ells a la província de Castelló, 3 a la d’Alacant, i 6 a la de València. I, en aquest moment, 3.900 persones estan patint la malaltia Covid-19 a tota la Comunitat, el que representa un 25% del total de casos positius detectats des de l’inici de la pandèmia, que ascendeix a 13.937.

La consellera ha destacat també l’augment d’un 21% en el nombre d’altres que s’està donant en la darrera setmana.


D’altra banda, en aquestes darreres 24 hores s’ha produït 6 morts per la Covid-19.

Per províncies, 3 d’elles a la de Castelló, una a la d’Alacant i dos a la de València. Ana Barceló ha destacat en aquest punt la mort d’una professional sanitària.


231 CASOS A LA MARINA ALTA

I pel que fa al nombre de malalts de Covid-19 ingressats, la consellera ha informat que són 20 persones menys que ahir. En total, ara hi ha 458 ingressats, dels quals 82 estan en les unitats de cures intensives (UCI). A la província d’Alacant són 136 els malalts ingressats, 38 a la UCI.
Al Departament de Salut de Dénia, o el que és el mateix, la comarca de la Marina Alta, són 231 les persones que han donat positiu per Covid-19 des de l’inici de la pandèmia, i, recordem, la malaltia ha provocat un total de 19 defuncions.
908 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!