Finalment el sorteig públic dels habitatges de protecció oficial serà el 30 d’abril

Aquest matí des de l’Institut de l’habitatge s’ha confirmat a l’Ajuntament de Pego la primera data donada per a realitzar el sorteig públic que adjudicarà les futures cases de protecció oficial a Pego. Finalment si que serà el dimecres que ve, el darrer dia del mes. Finalment es confirma que el dimecres que ve, el 30 d’abril, darrer dia del mes, tindrà lloc el sorteig públic que davant notari adjudique els habitatges de protecció oficial que s’estan executant, per primera vegada a la localitat. 23 habitatges a les que opten al voltant d’un centenar de persones, totes elles amb un mínim de dos anys empadronades a Pego; amb uns ingressos no superiors als 22.000 euros (aproximadament) anuals ni inferiors als 9 ó 10.000 euros. Sense haver tingut habitatge propi en vida fins el moment.

El centenar de sol•licituds rebudes era el nombre esperat per l’IVVSA. Una xifra indicador verídic per a poder saber quina és la demanda real de VPO al municipi.

L’adjudicació de les cases es realitzarà per sorteig. En principi aquest sorteig s’hauria de realitzar després d’un termini d’aproximadament dos mesos, tot i que en aquest cas ja han passat més de 5 mesos des de la presentació del projecte. La setmana passada quedava en l’aire si es produiria o no el sorteig eixe dimecres, 30 d’abril. Aquest matí de dilluns s’ha confirmat. Així que totes les persones interessades podran acudir el dimecres a les 12 del migdia al saló de plenaris de l’ajuntament a seguir el sorteig que realitzaran els responsables de l’Institut de l’Habitatge

El sorteig públic es realitzarà amb la presència d’un notari per a establir un número d’ordre. Es traurà el triple de boles que cases hi haja per cada grup. Se citarà en base al nombre que cadascú tinga, es verificarà la informació aportada i si es compleixen tots els requisits se li donarà a elegir a la persona afortunada. Segons Joan Pradells, director de l’Ivvsa, “l’experiència ens ha indicat que aquest és el procediment més net, més públic i més transparent per a accedir a un habitatge protegit”.

897 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!