MusipeG 2008 comença a definir-se

La segona edició d’aquest II curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego” se celebrarà del 7 a l’11 de juliol i de moment s’ha confirmat la presència de Eva Gancedo, compositora de Bandes Sonores com “La Buena Estrella”, “Lágrimas negras” o “La reina Isabel en persona”, com a professora titular. La II edició del MusipeG 2008 ja està al forn. De fet el II Curs de Composició de Bandes Sonores “Vila de Pego” ja té confirmada la professora titular del curs, que enguany serà Eva Gancedo. Aquesta músic té una amplíssima trajectòria dins del món de composició de música per a la imatge però també com a professora i arreglista d’artistes com a Niña Pastori o Manolo Tena. Formada en el Conservatori Superior de Madrid i el Berklee Collage of Music de Boston, Gancedo va ser durant el transcurs d’una de les seues actuacions en aquest període quan va conèixer el director cinematogràfic Ricardo Franco i és així Eva Gancedo comença a recollir èxits sonats per les composicions musicals per a llargmetratges com “La Buena Estrella” o “Lágrimas Negras”.

Però anteriorment a estos treballs ja havia realitzat multitud de sèries de TV, com a “Ciudad Sud” o “7 Vides”, curtmetratges, música per a dansa, teatre, publicacions i gran quantitat de treballs pedagògics enfocats a l’educació musical i la composició per a la imatge. Així mateix actualment compagina la composició musical amb la docència en les Universitats de Salamanca i l’Autònoma de Madrid en l’especialitat de música per a la imatge. Tot això, li hi ha favorit nombrosos premis i nominacions.

Així que l’organització del MusipeG continua apostant per un curs de qualitat. Després que l’any passat comptara amb Pascal Gaigne, com a professor titular. D’altra banda els alumnes actius que volen acudir a aquest Curs tenen com a termini màxim d’inscripció i d’enviament de currículums fins el 30 de maig. L’alumnat oient podrà inscriure’s fins el 4 de juliol.

Qualsevol dubte es pot consultar al correu electrònic del MusipeG: mucipeg08@gmail.com, a l’atenció de Carlos Pellicer.
753 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!