Expliquen a Pego ‘Perquè és possible’ eixir de l’espiral de la violència de gènere

Una Jornada organitzada per la Mancomunitat de Serveis Socials, l’Ajuntament de Pego i la Diputació d’Alacant. La cita és esta vesprada les 20 hores al Teatre Municipal. Allí s’explicaran els eixos principals de dos guies informatives que ha editat la diputació, una dirigida a dones i l’altra als menors que viuen dins l’espiral de la violència de gènere.
La violència de gènere és un tema que, cada cert temps es fa públic, lamentablement sol ser quan es produïx l’assassinat d’una dona a mans del seu marit o de la seua exparella. I és que els assassinat fa anys que van superar als de terrorisme. Són constants i, tot i que aparentment anònims, la seua constància els ha fet públics i per tant ens afecten a tots i a totes. Esta vesprada, a Pego es tornarà a parlar de violència de gènere. En esta ocasió a partir de dos guies informatives que ha publicat la Diputació d’Alacant, una al voltant del maltractament a dones i l’altra al voltant dels menors que es crien en eixe ambient.

Les guies que hui a les 20 hores es presenten al Teatre Municipal tenen com a destinatari “directe tota la societat, especialment les dones i homes que volen contribuir en l’activitat de cada dia a la construcció d’una societat més justa i igualitària”, explica una de les guies. Així que si eres un o una d’estes persones, esta vesprada tens una cita.

A la xerrada informativa acudiran els autors de les guies, Pablo Cuellar i Carmelo Hernández, advocat i psicòleg de l’Audiència Provincial d’Alacant.
454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!