Mancomunitat i voluntariat preparen una gala solidària a benefici del Banc d’Aliments pensant en la campanya de Nadal

Nadal és un moment especial, on normalment es porten a taula receptes poc habituals per a celebrar que s’està en família i altres circumstàncies rellevants. El Banc d’aliments de Pego ha programat en la seua agenda una gala solidària per a recaptar el major nombre d’aliments, ja pensant en eixe període.
El banc d’aliments de Pego obri les seues portes a la solidaritat cada dijous, traient una xicoteta parada al Mercat, on ven productes artesanals i recapta diners en una vidriola o arreplega donacions en espècies. A banda d’això també recull entre setmana. No obstant això, les necessitats alimentàries són diàries i el seu magatzem no es pot permetre descansar ni un segon. La situació econòmica continua poc afalagadora, el que duu a pensar que el nombre de famílies amb necessitats bàsiques per a cobrir no ha disminuït.
Per tot això, des de la Mancomunitat de Serveis Socials i des del voluntariat que fa possible que el banc d’aliments siga una realitat, han decidit organitzar per al primer cap de setmana de desembre, el del pont de la constitució, una gran gala solidària per a aconseguir un bon estocatge de cara, sobretot, a la campanya de Nadal. Explicava Ana Frau, coordinadora de la Mancomunitat que és justament “a la campanya de Nadal quan més aliments es necessiten”.
La idea més acceptada per a fer una gran recollida d’aliments va estar la d’organitzar una gala solidària per a recaptar el major nombre d’aliments possibles i així poder cobrir les necessitats de Nadal. El teatre municipal seria l’escenari que l’acolliria.
446 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!