Es modifiquen inicialment els preus públics per emissió de publicitat a Ràdio Pego

La proposta que hui ha pujat al plenari ordinari de juliol estarà 30 dies a exposició pública i, després d’este període, si no s’han presentat al·legacions, la modificació entrarà en vigor. La proposta ha estat aprovada amb 14 vots a favor (PSPV, Compromís per Pego, PP i Ciutadans de Pego Independents) i 1 abstenció (Volem Pego).

Hui ha pujat al plenari ordinari de juliol la modificació de l’annex de preus públics per a l’emissió de publicitat a Ràdio Pego. P1330931Ha explicat la regidora de Mitjans de Comunicació, Rebeca Bañuls, que «la idea ja fa temps que està damunt la taula del Consell d’Administració de Ràdio Pego per a incentivar l’entrada de publicitat a l’emissora». També ha comentat que, associat a este canvi, també està el fet que, després de diversos anuncis d’autopromoció, hi haurà una persona aliena a l’emissora i a l’ajuntament, una persona autònoma, que s’encarregue de gestionar eixa publicitat. Confia Rebeca Bañuls que «de cara a la nova programació, que s’iniciarà a principis d’octubre, els nous preus públics ja siguen una realitat».

P1330939Des del PP, Javier Gascó, manifestava que «ens sembla bé que es baixen els preus» i afegia que «pareix que el vaixell està enfonsant-se i salve’s qui puga», pel que apuntava que «pareix que falte més dedicació per a intentar que açò funcione». D’altra banda, preguntava si s’havien consultat preus d’altres ràdios del voltant.

A l’apreciació sobre el temps de dedicació a la publicitat, contestava la regidora de Mitjans de Comunicació que «els contractes dels treballadors no tenen res a veure amb publicitat». També recordava que «abans hi havia una persona que es dedicava a la publicitat, però ja fa anys que no treballa ací». Pel que fa als nous preus, Rebeca Bañuls, confirmava que estos s’han comparat i s’ha emès un informe que certifica la seua adequació al moment actual.

La popular Ana Ortolà, també li demanava a la regidora si podia explicar el tipus de relació que tindrà la persona que s’encarregue de captar publicitat per a Ràdio Pego amb l’emissora i l’Ajuntament. Rebeca Bañuls recordava que «no podem tenir una altra persona contractada per l’Ajuntament, és per això que la relació que tindrem amb la persona que estiga de comercial de Ràdio Pego és la mateixa que tenim amb qualsevol persona que estiga fent serveis externs amb l’Ajuntament de Pego. Serà un autònom que tindrà un contracte extern, com un advocat, com un llanternet, com un electricista o un fuster». Preguntaven els populars la comissió que s’emportarà eixa persona, al que responia la responsable de Comunicació que serà un 10% del que facture.

P1330926Compromís per Pego volia que quedara clar «que la persona que vaja a encarregar-se, que faça el mateix preu a aquelles persones que agafen el seu pack de publicitat i serveis que a aquelles persones que només vullguen emetre publicitat a Ràdio Pego. Això és el que volem que quede clar, per a què el preu per a totes les persones siga equitatiu», argumentava Anna Sastre. Suggeria Rebeca Bañuls que, una vegada tot clar, es pot convidar a la persona que s’ha d’encarregar de la publicitat i explicar-li totes estes coses i resoldre altres possibles dubtes.

La proposta era aprovada amb 14 vots a favor (PSPV, Compromís per Pego, PP i Ciutadans de Pego Independents) i 1 abstenció (Volem Pego).

1507 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!