L’equip de govern pegolí aprova la segona modificació de crèdits per un valor de 194.165€

Esta està finançada mitjançant el romanent de tresoreria per a despeses generals i per transferències de crèdit entre aplicacions de despeses.

P1330918Hui, primer dijous de mes, ha tingut lloc a l’Ajuntament de Pego la sessió ordinària plenària corresponent al mes de juliol. En primer punt que s’ha debatut ha estat la modificació de crèdits nº 2/17 per suplements de crèdits i crèdits extraordinaris. Esta modificació ha estat finançada mitjançant el romanent de tresoreria per a despeses generals i transferències de crèdit entre aplicacions de despeses. El total de la modificació de crèdits ascendix a 194.165€.

P1330954«El pagament d’eixes despeses ja s’ha efectuat, el que passa és que les despeses estaven carregades als pressupostos generals de 2017 i el que fem, com eren despeses que provenien de l’exercici 2016, es que paguen a través del romanent de tresoreria perquè així ens autoritza la llei de pressupostos», explicava el regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà. També especificava que, a través del romanent de tresoreria, es paga el gruix del muntant econòmic, és a dir, 115.165€.

D’altra banda, continuava explicant Ortolà, «hi ha tres quantitats, dos d’elles que venen del romanent de tresoreria positiu, 64.000€, destinats a la reparació de camins rurals, inversions [que es consideren] sostenibles. Després hi ha 12.105€ que es destinen a la reforma del jutjat de pau. A eixa xifra se li han d’afegir 2.894€, diners que van sobrar de dos obres (la rampa d’accés al passeig Cervantes i la remodelació del jardí que hi ha al voltant de la Font)».

P1330940Des de Volem Pego, Irene Sendra, ha manifestat la seua estranyesa «del temps que fa que s’ha fet tot i que encara no s’haja consignat».

P1330943Compromís anunciava el seu vot favorable, però demanava informació sobre quins camins eren els que s’anaven a reparar i si hi havia alguna preferència.

P1330928Andreu Dominguis, regidor d’Agricultura, explicava que està previst remodelar «el camí del Carritxar, el que va des de Sant Sebastià a la carretera de Sagra i un que entra cap a Rupais». Comentava que s’han triat eixos tres perquè «en el seu dia es van quedar al llistat i per culpa de la crisi han estat uns anys sense remodelar-se». Pel que fa al camí del Carritxar argumentava que «creiem que ha d’estar en les millor condicions per si s’ha de gastar en cas d’incendi». Això sí, deixava clar que dependrà de la subvenció que s’ha demanat per a saber fins on arriba la reparació.

La segona modificació de crèdits per suplements de crèdits i crèdit extraordinaris era aprovada amb 12 vots a favor, els de l’equip de govern, PSPV i Ciutadans de Pego Independents, a més dels de Compromís per Pego; i 3 abstencions, del PP i Volem Pego.

1578 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!