La Diputació d’Alacant té previst construir tres helisuperfícies a la Marina Alta

Una d’elles a Pego, l’altra a la Vall de Gallinera i la tercera a Xàbia. A estes tres helisuperfícies se sumaria una quarta situada a Dénia que ja està operativa. Estes infraestructures estarien integrades dins d‘un Pla Provincial d’Emergències, Infraestructures i Seguretat dotat amb cinc milions d’euros, l’objectiu de la qual és dissenyar un procediment que done resposta a les situacions potencialment perilloses que es puguen donar en qualsevol municipi de la província.

La Diputació d’Alacant ultima la posada en marxa d’un Pla Provincial d’Emergències, Infraestructures i Seguretat dotat amb cinc milions d’euros, l’objectiu de la qual és dissenyar un procediment que done resposta a les situacions potencialment perilloses que es puguen donar en qualsevol municipi de la província. A més, el projecte contempla la construcció de les infraestructures necessàries que ajuden a la resolució d’estos incidents.

Des de la Diputació afirmen que el Pla Provincial d’Emergències és un projecte pioner que permetrà donar resposta a les necessitats de protecció de totes les zones potencialment perilloses que hi ha en el territori alacantí. El programa, que establirà què s’ha de fer i quin és la millor manera d’actuar enfront de qualsevol tipus d’emergència, inclou també la formació en prevenció, extinció i salvament.

resize_1321696653Este pla que pretén posar en marxa la Diputació se sustenta en diverses línies d’acció amb què es potenciaran projectes coordinats en tot el territori. D’una banda, la proposta contempla construir deu noves helisuperfícies a la província, de quals tres es localitzarien en la Marina Alta, una a Pego, l’altra a la Vall de Gallinera i una tercera a Xàbia. Totes tres se sumarien a la de Dénia, que ja està operativa.

A més, el Pla contempla la construcció de dos nous Parcs de Bombers de segona generació a Villena i Orihuela, així com l’ampliació i millora dels de Sant Vicent del Raspeig i Benidorm.

 

1675 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!