Els partits negocien els pressupostos del 2021 de cara al plenari del dijous

El 4 de febrer, en el ple ordinari del mes de febrer es sotmetrà a votació els pressupostos municipals del 2021 elaborats per l’equip de govern. De cara a l’aprovació d’aquestos comptes, el PSPV-PSOE inicià fa uns mesos una ronda de conversacions amb la resta de partits, segons ha explicat l’alcalde, Enrique Moll.

Moll assenyala que han rebut propostes d’altres partits i es mostra disposat a valorar-les i acceptar algunes d’elles.


Al respecte de la negociació dels pressupostos, Compromís per Pego ha fet públic un comunicat mostrant la seua predisposició a negociar amb el PSPV-PSOE el document que els ha presentat l’equip de govern perquè, afirmen aquest és un moment «per a apartar diferències i treballar conjuntament per afrontar la greu situació que estem sofrint».
La portaveu del grup municipal de Compromís ha indicat que les negociacions amb els socialistes s’iniciaren fa un mes i comenta que van per bon camí.


Sastre ha explicat que, com diu el comunicat de premsa, «el grup municipal de Compromís per Pego després d’analitzar l’esborrany dels pressupostos» ha «presentat una sèrie de propostes encaminades a millorar l’actual situació d’emergència social i econòmica que vivim». Propostes entre les quals es troba «l’elaboració d’un Pla de Desenvolupament Agrari, un Pla d’Ocupació Local valorat en 100.000 euros, dotar una partida per a la peatonalització del centre del poble i fer un procés participatiu per a un nou Pla General Estructural».Compromís ha quedat a l’espera de saber quines de les seues propostes admet l’equip de govern per a exposar després el document final dels pressupostos a la seua assemblea. Com diu el comunicat, serà l’assemblea del partit la qui decidisca el sentit del vot del grup municipal en el plenari del dijous.

754 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!