Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego (29/01/21)

Com cada setmana ens hem reunit amb els responsables de Marina Salut, Salut Pública, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca.

Des de Marina Salut ens informen que en aquests moments hi ha 64 pacients a planta i 12 a l’UCI malalts de Covid-19. Actualment, hi ha 7000 persones en seguiment, la incidència és alta igual que a la resta de la Comunitat Valenciana.

El Centre de Salut de Pego ens ha informat que venen uns dies complicats i que la situació s’espera que dure fins a mitjans de febrer. A hores d’ara augmenten els casos a la nostra localitat, encara que no a un ritme tan accelerat com les passades setmanes. Actualment, hi ha 100 persones en seguiment a l’agenda Covid-19 del nostre centre de salut. A més, ens aconsellen que la gent siga conscient, ja que la nostra vida està en joc!

Segons dades de Conselleria de Sanitat, al nostre poble hi ha 101 positius PCR+14 dies, això no vol dir que estiga’m millor, ja que hem augmentat 55 positius respecte a la setmana anterior.

No ens podem confiar! Hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb tota la normativa sociosanitària i mesures restrictives quant a mobilitat vigents.

El virus no discrimina.
La nostra salut està en joc.
No poder baixar la guàrdia.

794 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!