Els comerços tenen fins demà dijous, 15 de febrer, per sol·licitar les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2018

Es poden beneficiaris les empreses qualificades com pimes que exercisquen o vagen a exercir la seua activitat comercial en la Comunitat Valenciana dins dels epígrafs que marca l’orde publicada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Els comerços interessats poden obtindre tota la informació en qualsevol de les agències de desenvolupament local que CREAMA disposa en els municipis de la comarca de la Marina Alta.

20180207-ajudes-comerc-2018-bigLa Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball convocava a finals de desembre de 2017 les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2018 dirigides a les empreses qualificades com PIMES (petites i mitjanes empreses) que exercisquen o vagen a exercir la seua activitat comercial en la Comunitat Valenciana dins dels epígrafs que marca l’orde publicada.

Les pimes comercials tenen dos vies per a poder accedir a estes ajudes. La primera és a través de “Avalem Comerç”, que recolza les inversions en equipament per a l’establiment comercial, sempre que la inversió aprovada no siga inferior a 3.000 euros. L’ajuda podrà aconseguir fins al 45% de la inversió i el límit de subvenció a concedir per establiment serà de 20.000 euros.

La segona via és la denominada “Emprenem Comerç” i va destinada a finançar les despeses corrents derivades del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o de la implantació d’una nova activitat comercial. L’establiment deurà, si és el cas, obrir-se al públic entre l’1 de febrer i el 30 de setembre de 2018. En el local que es planteja l’actuació haurà d’haver-se exercit activitat econòmica anteriorment. L’ajuda podrà arribar fins al 45% de les despeses i el límit de subvenció a concedir per sol·licitant serà de 10.000 euros, sense que les despeses de lloguer superen els 5.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza demà dijous, 15 de febrer de 2018. Aquells comerços interessats poden obtindre tota la informació en qualsevol de les agències de desenvolupament local que CREAMA disposa en els municipis de la comarca de la Marina Alta.

20180207-curs-alfabetitzacio-digital-bigD’altra banda, ja que parlem de Creama, recordar que a principi de febrer Creama Pego començava una nova iniciativa, com és la d’impartir cursos per a aprendre a navegar per Internet.

Estos cursos van dirigits a tota la ciutadania en general que vulga posar-se davant d’un ordinador tant per a inscriure’s en un oferta de treball a través d’Internet o per a realitzar qualsevol tràmit amb l’Administració o administracions. L’objectiu de Creama Pego és la reducció de la bretxa digital existent encara en persones de Pego que no han tingut l’oportunitat d’aprendre o vulguen millorar els seus coneixements.

El curs té una durada de 8 hores i s’impartix els dimecres i divendres en 4 sessions amb dos hores de durada cada dia. L’horari és de matí de 9,30 fins les 11,30h. Aquelles persones interessades a fer un d’estos cursos per a aprendre a navegar per Internet, pot inscriure’s a Creama Pego, al telèfon: 965571255 o a través de Internet: http://gestionandote.com/agencia/creama/formacion

 

1580 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!