Els comerciants posen en marxa la campanya #NadalsaPego

Els establiments que formen part de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica, han iniciat una campanya per a dinamitzar les compres al llarg del mes de desembre, amb 4 sortejos de regals que seran posats en marxa demà dimarts dia 1. L’associació farà un sorteig cada setmana en la seua pàgina de Facebook, fent ús de la plataforma EasyPromos i amb diferents premis.

De l’1 al 6 de desembre el sorteig serà d’una escapada romàntica. En la setmana del 7 al 13, el premi del sorteig serà un patinet elèctric i en la setmana següent, la del 13 al 20 de desembre, es sortejarà una escapada d’aventura. Finalment, en l’última setmana de desembre, l’associació sortejarà un xec regal de 500€ per a fer compres en els comerços associats.

Aquesta promoció es podrà trobar en la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pego i també fent una recerca amb el hashtag #NadalsaPego. El primer dels sortejos estarà actiu demà a partir de la una de la vesprada.
1017 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!