Agenda del 27 al 29 de novembre

Obrim l’agenda del cap de setmana en la pàgina de hui perquè l’Institu d’Estudis Comarcals de la Marina Alta, IECMA, fa presentació del seu calendari per al 2021, aquesta vesprada a les set, al Museu d’Art Contemporani de Pego.

En l’acte intervindran la presidenta de l’IECMA, l’arxivera Rosa Seser, els coordinadors del calendari, Josep Ahuir i Juan Caravaca, l’artista Àlex Seguí i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Pego, Laura Castellà. Parlaran d’aquest almanac i la temàtica triada en l’edició del 2021 que no és una altra que l’art del pinzell a la Marina Alta.

El Centre Excursionista de Pego té previst fer demà una jornada de neteja de sendes, si la pluja ho permet. Els senderistes aniran a condicionar la senda Almiserà-Castell, segons s’indica en el calendari d’activitats de la tardor del Centre Excursionista. Per a poder participar en qualsevols d’aquestes activitats, cal contactar amb ells a través del telèfom 669 43 50 77 o a traves del seu web www.cepego.com.


També el dissabte, però ja de vesprada, el departament de Cultura durà a terme una nova sessió d’art i café al Museu d’Art Contemporani de Pego. En aquesta ocasió, el café serà compartit amb l’artista pegolina Inma Femenia, al museu, a partit de les set de la vesprada.


I per al diumenge, dia 29, el col·lectiu de defensa de la naturalesa, Pego Viu, ha organitzat una jornada de portes obertes al Centre d’Interpretació d’Incendis Juan Gilabert. L’activitat és gratuïta i es farà a les 10 del matí. Les places estan limitades, és per això que s’ha de fer una reserva prèvia per correu electrònic, escrivint a pegoviu@gmail.com.


A més de tot això, et queda aquest cap de setmana només per a apropar-te al Museu d’Art Contemporani del carrer Hospital i contemplar l’exposició «Els ODS» dels Baleàrics. Hui el museu està obert fins a huit de la vesprada i demà de les deu fins a la una i mitja.

 

A més a més, aquest serà també serà l’últim cap de setmana per a gaudir dels plats i menús de les Jornades Gastronòmiques de l’arrós bomba i bombó de Pego. Enguany hi participen 16 bars i restaurants que s’identifiquen amb el cartell de les jornades, en el que apareixen els números de telèfons dels establiments per a poder fer la reserva de taula.

 

1000 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!