El termini per a sol·licitar el vot per correu per al 28A finalitza avui

Avui dijous, 18 d’abril finalitza el termini per a demanar el vot per correu per a les eleccions generals i els comicis a les Corts que se celebraran el pròxim dia 28.

El vot per correu s’ha de demanar personalment en qualsevol Oficina de Correus, on s’exigirà el DNI i es comprovarà la coincidència de la signatura, no sent admissible una fotocòpia d’aquest. L’Oficina de Correus remetrà la sol·licitud a la Direcció Provincial de l’Oficina del Cens Electoral en el termini de tres dies des de la seua presentació i, una vegada admesa la sol·licitud, ja no es podrà votar de manera presencial.


D’altra banda, fins al 21 d’abril, l’Oficina del Cens Electoral té de termini per a remetre al ciutadà la documentació electoral la recepció de la qual haurà de realitzar-se personalment. Una vegada triada la papereta s’introduirà en el sobre de votació juntament amb el certificat d’inscripció en el cens electoral, es tancarà i es remetrà a la Mesa electoral que li corresponga. La data límit per a manar el correu amb els vots és el dimecres de la setmana que ve, 24 d’abril.1266 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!