El xiquet Oriol Cloquell i Dominique Dubié rebran avui els premis als millors lectors de l’any

La programació organitzada per la regidoria de Cultura s’inicia aquesta mateixa vesprada. A les sis en punt, es farà l’acte de lliurament de premis als millors lectors del 2019: Dominique Dubiè, en la categoria d’adults, i Oriol Cloquell Alentado, en la infantil.

Avui hem pogut parlar amb Oriol, estudiant de Tercer de Primària en el col·legi Ambra. Aquest jove lector, de huit anys, rebrà el premi per ser el xiquet més lector del 2018. Segons ens ha contat, ha llegit uns 55 llibres al llarg de l’últim any i els que més li agraden són els de fantasia.


La seua afició per la lectura, ha dit, va començar gràcies al ratolí Pérez.


Oriol Cloquell Alentado i Dominique Dubié, rebran els seus diplomes als més lectors, en un acte que es durà a terme a les sis en la biblioteca municipal de Pego.

La celebració del Dia del Llibre inclou altres esdeveniments. El divendres, dia 26, es lliurarà els premis del Concurs Joves Lectors i també hi haurà un contacontes amb titelles. Serà a partir de les sis i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego.


També s’ha organitzat des de la Regidoria de Cultura, activitats per al dissabte dirigides al públic infantil, i que es faran al passeig Cervantes. Des de les 10 del matí hi haurà un taller de pintacares, amb l’actriu Estrella Garcia. A les onze i mitja es presentarà el llibre “Ursu, l’elefant blanc” i a les dotze del migdia actuaran Pep Gimeno, “Botifarra”, i Pere Ródenas. Ja de vesprada, a les cinc, tindrà lloc un contacontes amb titelles i a les sis es presentarà el llibre “El Gat”, a càrrec del seu autor, Joan Guerola.

Per a posar fi als actes del Dia del Llibre, a les sis i mitja, al passeig hi haurà una actuació del grup de teatre infantil Trobaversos, amb l’espectacle musical “Canta, juga, balla… poesia!”.

 

1728 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!