El PSOE comarcal tanca la seua conferència política i redacta l´esborrany de propòsits per a 2007

Després del balanç fet durant aquest cap de setmana el PSOE es posa a treballar en el pla d´actuació que arreplegarà les directrius que totes les formacions socialistes de la Marina Alta deuran complir de cara a les properes eleccions. La portaveu dels socialistes pegolins, Anna Aparici, va participar amb una ponència sobre serveis socials.
El PSOE de la Marina Alta ha començat a calfar motors de cara a les properes eleccions. Ha ho fet amb unes jornades obertes sobre política comarcal. El dissabte es concloïen les diferents conferències polítiques sectorials amb l´objectiu de redactar un pla d’actuació que arreplegue les directrius que les agrupacions socialistes de la comarca deuran acatar en els programes electorals de cara als comicis de maig del 2007.

El debat dels últims mesos i l’acord plenari dels delegats del partit a més de la ratificació del Comité Comarcal s’ha traduït en les iniciatives que se centren, fonamentalment, en l’ordenació del territori amb la redacció de plans generals en els municipis a partir d’una realitat supramunicipal; del model econòmic, amb la generació i potenciació de centres comercials oberts als centres històrics dels municipis i dels mercats municipals i d´una manera molt àmplia en el model social, conferència que va estar presentada per Ana Aparici, portaveu del grup socialista de Pego.

Aparici ha ressaltat dos temes essencials pel que respecta a l`àrea social, aconseguir que la construcció real d´un hospital per a discapacitats i malalts mentals, un projecte que fa deu anys que està sobre la taula, però que finalment mai es tira endavant i que és important per a les famílies i per als mateixos afectats per la malaltia. Al respecte, Anna Aparici ha denunciat la deixadesa de la Generalitat Valenciana per tot el tema social. L´altre tema important que va analitzar Aparici és la problemàtica al voltant de la immigració.

En l’apartat intern del mateix PSOE també es va acordar la creació d’una web comarcal oberta a la participació ciutadana que permeta, d’una banda, convertir-se en un espai d’opinió i participació per als membres del partit, i per l’altre interactuar amb els ciutadans fomentant el debat i la reciprocitat d’idees. Els militants socialistes podran dirigir-se a les seus del partit en la Marina Alta per a arreplegar els documents que integren la dita conferència política.550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!