La Conselleria d´Educació emet un informe favorable al Pego Golf

Fins aleshores el projecte del futur camp de golf de la localitat arreplega 7 informes favorables per a la seua construcció. Dos han estat negatius i encara falten 3 per a saber el futur del Pego Golf. Un futur que està, en última instància, en mans de la Conselleria de Territori i Habitatge.
El projecte de Pego Golf, aprovat per l´actual equip de govern, comportarà la construcció de 1372 vivendes i actualment es troba en fase d´estudi per part de diverses Conselleries i altres organismes implicats en valorar la viabilitat del projecte. 12 són els informes totals als que ha de fer front aquesta aposta de l´Ajuntament de la localitat per a poder començar a fer marxa. Fins al divendres passat havia rebut 6 informes favorables a la seua execució i 2 desfavorables.

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Conselleria de Territori i Habitatge han estat els dos organismes que han emès informes desfavorables al voltant del Pego Golf. Al respecte, el consistori ha intentat esmenar les deficiències assenyalades per tal de passar una segona revisió i obtenir l´aprovació dels dos organismes i així avançar en la tramitació definitiva del projecte.

Amb l´informe rebut des de la Conselleria d´Educació, que considera que Pego disposa d´infrastructures necessàries per a cobrir la demanda que puga sorgir del Pego Golf, l´alcalde del municipi, el popular Carmelo Ortolà, veu més a prop que el projecte siga una realitat. Educació, però, ha aprofitat l´enviament per a traslladar al consitori dos informes més, els referents Penya Roja i a Benitubes, ambdós positius.

Així les coses, només queden tres informes per arribar, informes que segons explicava el primer edil de la localitat “que en el seu moment, inclús, no hi ha ni pronunciament, el que passaria a un informe amb silenci administratiu”, el que implica que la responsabilitat de decisió passa a mans de la Conselleria de Territori i Habitatge.

No hi ha un temps determinat perquè la Territori es pronuncie, tot i que Ortolà ha assegurat que “estem en una fase molt avançada del projecte i jo vaig a esperar-me molt poquet més”. Sobretot, s´espera la resposta a les esmenes fetes per la CHJ i Territori. Després s´enviaran tots els documents necessaris perquè la Conselleria de Territori i Habitatge delibere sobre la resolució final.

S´ha de tenir en comptes el gir que està produint-se a la Conselleria de Territori i Habitatge des que està al seu capdavant Esteban González Pons. El nou conseller ha assegurat que es revisaran tots els projectes de Camp de Golf que hi ha pendents d´aprovació a tot el territori valencià. Segons Carmelo Ortolà, Pego no vol ser una excepció a aquesta revisió general, tot i que l´alcalde creu que és un projecte viable per tots els informes favorables que ha rebut fins al moment.

529 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!