El programa “Descobreix el paisatge” inclou una visita des de Pego a Llíber

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Canvi Climàtic i l’Oficina d’Innovació i Creativitat han organitzat una nova edició del programa eco-turístic de caràcter comarcal anomenat Descobreix el paisatge. S‘han organitzat unes visites guiades i gratuïtes pels diferents pobles de la Marina Alta de la mà de productors i productores agroalimentaris per tal de descobrir la varietat de paisatges que ens proporciona la comarca.

Aquest projecte compta amb 10 visites que aniran pels diferents pobles de la Marina. Els participants podran visitar camps d’ametllers, oliveres, tarongers, vinyes, cirerers, blat, perelloners, garrofers, arròs, pruneres, llimoners i hortalisses.

Aquest pròxim dissabte, 3 d’agost, dins del programa Descobreix el paisatge, Dénia Viva ha organitzat una visita des de Pego a Llíber. La visita es farà per la vesprada a les 17:30h. L‘eixida de la visita serà des de la Casa Municipal de Cultura de Dénia amb un autobús gratuït. 

Les places són limitades i cal reservar escrivint un correu electrònic amb les dades personals al correu deniaviva@ayto-denia.es, teniu de temps fins demà dijous a les 14:00h. A més, hi ha una altra visita prevista per al 14 de setembre des de La Xara a Pego.

1696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!