La Regidoria de Medi Ambient procedeix a retirar una part de la línia elèctrica de la Marjal Pego-Oliva per la reintroducció de l’Àguila Pescadora

Com s’ha anat informant al llarg d’aquests mesos, des de l’Ajuntament de Pego, la Generalitat Valenciana, voluntaris i experts en el món de la natura i la fauna han fet possible la reintroducció de l’Àguila pescadora al Parc Natural de La Marjal Pego-Oliva.

Per millorar l’hàbitat d’aquesta espècia i la seua seguretat, sabent que la principal causa de mortalitat de les aus és degut a la línia elèctrica, des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha procedit a retirar la línia de mitja tensió propietat municipal que arribava fins a la Muntanyeta Verda.

Prèviament, es va comptar amb una tasca de neteja per tal que, la brigada encarregada de retirar la línia elèctrica, pogués dur a terme el seu treball. El president del Club de Caça i Pesca de Pego assegura que «d’aquesta manera la Marjal serà més segura i es podrà evitar l’electrocutat de les aus que habiten al Parc».

1196 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!