El PP proposa al Senat una moció per exigir al Govern el finançament de la intersecció de la N-332 a Pego

El senador Agustín Almodóbar presentava el passat 2 d’octubre una moció al Senat per a instar el Govern a «impulsar la finalització del projecte de seguretat vial per al condicionament de la intersecció, reordenació d’accessos i tractament de la N-332 en la seua intersecció amb la CV-678», recordant que «l’anterior Govern es va comprometre fa uns mesos a escometre dita actuació i la va incloure en els Pressupostos Generals de l’Estat».

El passat 21 de juny el senador popular Agustín Almodóbar visitava Pego i es reunia a l’Ajuntament de Pego amb l’alcalde i amb els i les portaveus de la majoria de grups polítics de la corporació municipal per actualitzar la cronologia al voltant del projecte de pas elevat per salvar l’encreuament de l’Hostal de Sant Jaume. 

Quasi quatre mesos després, el senador alacantí Agustín Almodóbar presentava, el passat 2 d’octubre, una moció a la Comissió de Foment de la Cambra Alta, del Senat, en què insta el Govern a impulsar la finalització de la intersecció de la N-332 a Pego, compromesa en els Pressupostos Generals de l’Estat 2018 per l’Executiu del Partit Popular. Assegura Almodóbar, en presentar esta iniciativa que “La inestabilitat actual del Govern de Pedro Sánchez no és excusa per a rematar una inversió que pot salvar vides en la Marina Alta”.Recorda el popular que, després d’iniciar les obres en 2015, estes es van detindre per un problema d’estimació de costos. No obstant això, apunta el senador, “El Govern del Partit Popular va comprometre els diners en els Pressupostos Generals de l’Estat”. D’esta manera, continua, “és obligació del Ministeri de Foment posar en marxa ja una actuació que és prioritària per a la província i que el Partit Popular sí que va ratificar per escrit”. Almodóbar reclama al Govern “que demostre el compromís amb la província d’Alacant i comence a executar abans de final d’any les obres reflectides en els comptes de l’Estat”.

La intersecció de les carreteres CV-678 i N-332 a l’altura de Pego és “un dels punts més perillosos de les carreteres en la província d’Alacant”, recorda el senador. En este punt s’accedix a la carretera nacional des de la via que unix Pego amb les platges després de travessar la Marjal i és lloc recurrent d’accidents, inclús mortals, s’assenyala en la moció.

Este encreuament, junt a l’Hostal Sant Jaume, és una reivindicació de fa més de 15 anys en la comarca de la Marina Alta, és per això que el senador popular, insta no sols al Govern, sinó també als socialistes de la Comunitat Valenciana a què “recolzen al Partit Popular a què esta obra siga una realitat com més prompte millor perquè els diners està consignat i ara només és qüestió de voluntat”.

1551 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!