APROP rep el Premi 9 d’octubre

Un reconeixement que atorga des de fa quatre anys Compromís per Pego per la tasca realitzada per al poble en el darrer any per alguna associació, empresa o persona. Per a la formació política pegolina la protectora d’animals de Pego s’ha fet mereixedora del guardó pel seu incansable treball en el rescat, protecció i cerca d’una nova llar dels animals abandonats en la població.

Compromís per Pego s’avançava al 9 d’octubre i dissabte celebrava la diada a la plaça Maria Cambrils amb concurs de paelles, concert de Los Cabriolets i el lliurament del Premi 9 d’octubre, que enguany ha recaigut en l’associació APROP. Compromís per Pego ha considerat la protectora d’animals de Pego com a mereixedora del reconeixement «pel seu incansable treball en el rescat, la protecció i la cerca d’una nova llar dels animals abandonats en la població».

El secretari local de la formació, Víctor Climent, afirmava que les persones que formen APROP «estan fent un treball voluntari amb un col·lectiu de pegolins i pegolines que no tenen veu, les mascotes. La protectora d’animals de Pego s’encarrega de cuidar aquells gossos que estan abandonats i, per tant, fan una tasca valuosíssima».

Compromís per Pego demà 9 d’octubre a les 11 hores, des de la plaça de l’Ajuntament, anirà fins la plaça Jaume I per realitzar una ofrena al bust de Jaume I.

1790 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!