Un 9 d’octubre musical a Pego

Enguany els actes de la diada dels valencians i les valencianes se celebren, directament, a la plaça Jaume I, a partir de les 11.30h. Allí, la música prendrà el protagonisme amb les actuacions del Quintet de Metalls Al Vent, que farà interpretarà peces a la carta, l’Orfeó de Pego i La Clandestina. Durant l’acte es farà lectura del manifest institucional i, en acabar s’oferirà un vi d’honor.

Demà és 9 d’octubre, la diada dels valencians i les valencianes i, per primera vegada, Pego viurà un 9 d’octubre musical amb tres agrupacions pegolines com a protagonistes. Explicava la regidora de Cultura, Laura Castellà, que esta aposta s’ha fet «perquè pensem que som música i, sobretot a este poble, la música va molt relacionada amb la cultura».

La cita amb els actes del 9 d’octubre a Pego és a les 11.30h a la plaça Jaume I amb les actuacions intercalades del Quintet de Metalls Al Vent, l’Orfeó de Pego i La Clandestina.

El concert del Quintet de Metalls Al Vent serà a la carta, és a dir, que el públic serà qui elegisca les peces que vol escoltar a partir d’un llistat elaborat per la formació musical. L’Orfeó de Pego tindrà entre el seu repertori cançons populars que, de segur, molta gent sap entonar. Per la seua banda, La Clandestina serà l’encarregada de posar punt i final a la diada. Abans, però, es farà lectura del manifest institucional pel 9 d’octubre i, en acabar l’actuació de La Clandestina s’oferirà un vi d’honor.

 

1897 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!