El personal del Centre de Salut de Pego rep el Premi 9 d’Octubre de Compromís

La jornada del dissabte començava amb el lliurament del premi 9 d’Octubre de Compromís per Pego al personal del Centre de Salut. Es va fer a les portes del centre, on es donaren cita els i les treballadors i treballadores presents, junt amb el director de la zona bàsica de Salut de Pego, el doctor Carlos Juan.

Tal com assenyalava la portaveu del grup local de Compromís, Reies Vicens, el reconeixement és a la dura tasca que han hagut d’afrontar des del personal de neteja fins als metges i metgesses, des de març de 2020, fins ara, tant a l’hora d’atendre les persones malaltes amb i sense covid-19, com a la de desplegar el dispositiu de vacunació que ens ha permés gaudir d’una situació més normalitzada en poc de temps.

El doctor Carlos Juan, rebé amb molta emoció el socarrat que representa el premi 9 d’Octubre, en nom de tot el personal del Centre de Salut. I, a més d’agrair el reconeixement de Compromís, va tindre paraules per a totes les treballadores i treballadors del Centre de Salut.

Han estat 19 mesos molt complicats per al personal del sector sanitari, el coordinador, Carlos Juan, va tirar la vista enrere per a Ràdio Pego, escoltem el seu resum del que ha suposat la pandèmia des de dins del Centre de Salut de Pego.


979 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!